Om Volkswagen Club Sweden
Varför ska du gå med i Volkswagen Club Sweden?
Här möter du likasinnade med ett brinnande intresse för hela Volkswagens modellprogram. En ideell förening med ca 400 medlemmar över hela Sverige. Klubben hette tidigare VW GTI Klubben och bytte till Volkswagen Club Sweden (VWCS) under 2014.

Gillar du att köra fort och fixa med din Volkswagen?
I Volkswagen Club Sweden blir du en bättre förare. Med jämna mellanrum blir du inbjuden till träffar som t.ex. förarutbildning med professionella instruktörer. På racerbanor finns ingen hastighetsbegränsning!! Efter en genomgång av våra instruktörer får du köra på racerbanan. Under kontrollerade former har du chansen att sätta dina och bilens köregenskaper på prov.

Utnyttja dina medlemsförmåner!
Som medlem i Volkswagen Club Sweden får du en bildekal, medlemskort och tillgång till medlemssidorna på hemsidan där klubbens shop finns.
Som medlem blir du inbjuden till klubbens alla träffar.
Du får också förmånliga rabatter hos våra samarbetspartners som säljer tex stylingtillbehör, stötdämpare, trim, däck, bilstereo, avgassystem, bromsar, reservdelar, försäkringar osv.

Vilka bilar får vara med?
Alla som är intresserade av Volkswagens bilar kan bli medlemmar. Alla ägare till en fabriksny Volkswagen får gratis medlemskap under en säsong. Ta kontakt med oss i Volkswagen Club Sweden så får du veta mer!.

Hur blir du medlem?
Du blir medlem genom att betala in på postgiro enligt nedan. Ange ditt namn och din fullständiga adress! Texta gärna!!
Det går även bra att betala avgiften via internetbank. Vid internetbetalning från eget konto behöver ej referens anges. Vid betalning från annans konto måste namn och adress anges som referens.
Medlemsavgiften är 300:- per kalenderår. För nya medlemmar tillkommer en inträdesavgift på 100:-.
Som ny medlem räknas den som tidigare inte varit medlem i klubben eller den som inte förnyat sitt medlemsskap i tid och på så sätt ej längre är medlem.
Medlemsinbetalning som sker efter augusti månads utgång gäller för innevarande år och hela nästkommande år.
Normal leveranstid på välkomstpaket inkl. medlemskort är drygt 2 veckor.

Postgiro 646 69 95-5
VW GTI klubben
c/o Andrén
Svartågatan 16
573 34 Tranås

Förnyelse av medlemsskap!
Inbetalningskort skickas ut till alla medlemmar i slutet av året.
Årsavgiften som är 300:- skall betalas senast den 31/1. Det är viktig att man anger namn och medlemsnummer som referens.
Medlemmar som inte betalar in avgiften faller automatiskt ur medlemsregistret den 1:a februari och måste således betala inträdesavgift + årsavgift för att bli medlem igen (med nytt medlemsnummer).
Årsavgiften betalas in på: Postgiro 646 69 95-5

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Stadgar för Volkswagen Club Sweden hittar du här.
>