VCDS
Resultat 1 till 15 av 15
  1. #1

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153

    Vindrutespolning Passat 02:a??

    Fönsterspolningen har slutat fungera för min polare. Vi har mätt upp kabeln och det levereras ~11,5v på kabeln då man håller inne för spolning vid ratten...vi har bytt till en "bättre begagnad pump" utan resultat...vad är fel?...har kört bägge pumpar i bänk och dom börjar ju gå redan vid ~2v matning...sen accelererar dom ju....
    Någon som vet vad som kan vara knas?
    mvh
    M

  2. #2
    Seger GTI
    Gäst
    Har du jord till pumpen?

  3. #3

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    Citat Ursprungligen postat av Seger GTI Visa inlägg
    Har du jord till pumpen?
    borde jag inte ha det om jag får ~11.5v om jag mäter från ena stiftet till det andra?...eller hur klurar jag ut det?

  4. #4

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    ingen som vet?

  5. #5

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    verkligen ingen som varit med om detta??

  6. #6
    Hedersmedlem
    Moderator
    Mannys avatar
    Reg.datum
    maj 2007
    Namn
    Thor Gustafsson
    Medlemsnr
    4407
    Ort
    Hässlehåla
    Inlägg
    5 986
    kalk i slangarna....?
    VWCS - Volkswagen Club Sweden
    www.manny.se

  7. #7

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    Citat Ursprungligen postat av Manny Visa inlägg
    kalk i slangarna....?
    har kopplat lös pumpen från alla slangar så den bara sitter i elkontakten...och den går inte alls....så det är inget fel på slangarna....
    /
    M

  8. #8

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    några andra förslag???

  9. #9
    Hedersmedlem
    Moderator
    Mannys avatar
    Reg.datum
    maj 2007
    Namn
    Thor Gustafsson
    Medlemsnr
    4407
    Ort
    Hässlehåla
    Inlägg
    5 986
    Det enda möjliga om du har spännig o pumpen går när den är lös är ju glapp, ärj, eller dåligkontakt vid pumpen eller hur.
    VWCS - Volkswagen Club Sweden
    www.manny.se

  10. #10

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    jo det känns ju som det....för har jag runt 11.5V på kontakten så borde det ju inte vara ett jord problem eller hur?
    Har ruckat i kabeln...så tror inte heller att det är glapp....
    /
    M

  11. #11
    Hedersmedlem
    Moderator
    Mannys avatar
    Reg.datum
    maj 2007
    Namn
    Thor Gustafsson
    Medlemsnr
    4407
    Ort
    Hässlehåla
    Inlägg
    5 986
    hur mycket spännig har du med motorn igång?
    VWCS - Volkswagen Club Sweden
    www.manny.se

  12. #12

    Reg.datum
    maj 2007
    Namn
    Jonas Pettersson
    Ort
    Uppsala
    Inlägg
    389
    en multimeter kräver så lite ström för att visa spänning.. men om du tar en provlampa och sätter i samtidigt som du mäter med multimeter så kommer du nog knappt ha nån spänning i kontaktstycket..

  13. #13
    Finn
    Gäst
    Citat Ursprungligen postat av g-man Visa inlägg
    en multimeter kräver så lite ström för att visa spänning.. men om du tar en provlampa och sätter i samtidigt som du mäter med multimeter så kommer du nog knappt ha nån spänning i kontaktstycket..
    Om du mäter spänning så mäter du ju spänning. Har ingenting me ström att göra. Ström mäter man i ampere å e något helt annat. Han har ju uppenbart mätt spänningen med en multimeter då han säger att han har 11,5 volt på pumpens kontaktstycke. D ändras ju inte bara för att du tar å sätter dit en testlampa.

  14. #14
    Hedersmedlem
    Moderator
    Mannys avatar
    Reg.datum
    maj 2007
    Namn
    Thor Gustafsson
    Medlemsnr
    4407
    Ort
    Hässlehåla
    Inlägg
    5 986
    klassisk ellära
    VWCS - Volkswagen Club Sweden
    www.manny.se

  15. #15

    Reg.datum
    feb 2008
    Namn
    Mats W
    Ort
    Boden
    Inlägg
    153
    vad kan det då tänkas vara?.....jag har som sagt slut fantasi...

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
© 2018 Volkswagen Club Sweden | Kontakta oss | Om cookies | Skapad av Per Lundin