VCDS
Sidan 2 av 2 FörstaFörsta 12
Resultat 21 till 27 av 27
  1. #21

    Reg.datum
    mar 2019
    Namn
    Roger Z
    Ort
    Örebro
    Inlägg
    22
    Troligtvis denna, har WIN 7 och 10, Hex och denna gamla och kan köra dessa på alla datorer.

    https://www.auto-intern.de/media/arc...usb-driver.zip

  2. #22

    Reg.datum
    jul 2019
    Namn
    Andreas
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    180
    Bra grävt! När jag ser leverantören och sidan är det solklart därifrån jag laddade hem drivern till min gamla AI.
    Jag har dock ingen minnesbild av hur jag installerade drivern men minns tydligt att jag svor och levde om ungefär som TS innan jag själv kom på lösningen.

    Med säkerhet var jag inte inne i kommandotolken för installationen.

  3. #23
    Medlem
    Reg.datum
    jun 2015
    Namn
    Henrik R
    Medlemsnr
    5298
    Ort
    Växjö
    Inlägg
    35
    Jag har också en AI-kabel. Svor en lång ramsa också när jag försökte använda den för ett tag sedan... då jag fick precis samma problem som TS. Jag fick också det att funka på något sätt. Jag vet att jag avinstallerade drivrutiner och tog bort ett gäng dolda enheter i device manager. Sedan på något sätt tror jag att jag ersatte drivrutinerna med de som fanns länkat till ovan.

    Edit: kan bara hålla med om ynkligt dålig support! När jag köpte AI-kabeln så var den "framtidssäker" och garanterat skulle funka en lång tid framöver...
    Senast redigerad av Liverpoolarn den 2020-01-15 klockan 19:19.

  4. #24

    Reg.datum
    mar 2019
    Namn
    Roger Z
    Ort
    Örebro
    Inlägg
    22
    Vore intressant och höra om det löste sig för TS.

  5. #25
    Medlem 2strokes avatar
    Reg.datum
    aug 2007
    Namn
    BobCat
    Medlemsnr
    5306
    Ort
    Gällivare
    Inlägg
    1 276
    Citat Ursprungligen postat av AndySwede Visa inlägg
    När jag ser leverantören och sidan ( https://www.auto-intern.de/ ) är det solklart därifrån jag laddade hem drivern till min gamla AI.
    Jag har dock ingen minnesbild av hur jag installerade drivern
    men minns tydligt att jag svor och levde om ungefär som TS innan jag själv kom på lösningen.
    Med säkerhet var jag inte inne i kommandotolken för installationen.
    Citat Ursprungligen postat av Liverpoolarn Visa inlägg
    Jag har också en AI-kabel.
    Svor en lång ramsa också när jag försökte använda den för ett tag sedan...
    då jag fick precis samma problem som TS.
    Jag fick också det att funka på något sätt.
    Jag vet att jag avinstallerade drivrutiner och tog bort ett gäng dolda enheter i device manager.
    Sedan på något sätt tror jag att jag ersatte drivrutinerna med de som fanns länkat till ovan.
    Kan bara hålla med TS om ynkligt dålig support!
    När jag köpte AI-kabeln så var den "framtidssäker" och garanterat skulle funka en lång tid framöver.
    Citat Ursprungligen postat av R.Z Visa inlägg
    Vore intressant och höra om det löste sig för TS.
    Tyvärr verkar jag inte få till det !
    Det är som att drivrutinerna inte vill till att köras efter det att jag laddat ner dem.
    Vad är detta "device manager" ?
    Senast redigerad av 2stroke den 2020-01-19 klockan 14:37.

  6. #26
    Styrelsen vfrs avatar
    Reg.datum
    okt 2009
    Namn
    Håkan Ahlqvist
    Medlemsnr
    5231
    Ort
    Kungsbacka
    Inlägg
    1 535
    Device manager = Enhetshanteraren i Windows. Finns i Computer management eller vad det nu heter på svenska. Högerklick på datorn och manage/hantera.

  7. #27

    Reg.datum
    mar 2019
    Namn
    Roger Z
    Ort
    Örebro
    Inlägg
    22
    Be någon unge eller granne hjälpa dig.

    Annars köra Teamviewer, att någon hjälper dig på avstånd.

Liknande ämnen

  1. Bakluckan går ej upp Golf 5
    Av Rogge60 i forum VW-Forum
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2018-07-21, 14:26
  2. Byta sladden till abs golf 4?
    Av JoelPettersson i forum VW-Forum
    Svar: 4
    Senaste inlägg: 2013-07-31, 17:18
  3. Problem med framlysen Passat 3B5 (går ej upp)
    Av storsnurra i forum VW-Forum
    Svar: 13
    Senaste inlägg: 2013-01-04, 10:17
  4. Golf GTi -00, Går ej upp i temp
    Av Jaderup i forum VW-Forum
    Svar: 9
    Senaste inlägg: 2011-08-26, 22:38
  5. Slö tdi turbon kopplar ej in
    Av tdi-ägarn i forum VW-Forum
    Svar: 6
    Senaste inlägg: 2007-09-18, 20:45

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
© 2018 Volkswagen Club Sweden | Kontakta oss | Om cookies | Skapad av Per Lundin