VCDS
Resultat 1 till 2 av 2
  1. #1

    Reg.datum
    feb 2019
    Namn
    staffan
    Ort
    örebro
    Inlägg
    1

    Scirocco R 2011 - Misstände imorse vid uppstart.

    Hej,
    imorse när jag skulle starta bilen (-10 grader) så misstände den på en cylinder. Bilen hade ojämn tomgång och motorn "skakade" i 15 sekunder. Därefter så gick allt som det skulle.
    Jag har varit med om detta tidigare en gång, då var det liknande väderförhållanden.
    Bilen har gått 13600 mil.

    Tändstiften är bytta för 1000 mil sedan så de borde inte vara något problem där.
    Jag sitter här och funderar på vad det kan vara som orsakar detta, har någon av er varit med om något liknande tidigare?

    Bilen är servad efter serviceintervaller.
    Bilen ska in på Service nu på onsdag så jag får be dem kolla om de kan se någon felkod.

  2. #2

    Reg.datum
    jun 2017
    Namn
    Tiguan II 2.0tsi
    Ort
    Svedala
    Inlägg
    638
    Citat Ursprungligen postat av sajtan Visa inlägg
    Hej,
    imorse när jag skulle starta bilen (-10 grader) så misstände den på en cylinder. Bilen hade ojämn tomgång och motorn "skakade" i 15 sekunder. Därefter så gick allt som det skulle.
    Jag har varit med om detta tidigare en gång, då var det liknande väderförhållanden.
    Bilen har gått 13600 mil.

    Tändstiften är bytta för 1000 mil sedan så de borde inte vara något problem där.
    Jag sitter här och funderar på vad det kan vara som orsakar detta, har någon av er varit med om något liknande tidigare?

    Bilen är servad efter serviceintervaller.
    Bilen ska in på Service nu på onsdag så jag får be dem kolla om de kan se någon felkod.
    Kanske tändspolarna som VW haft en del problem med?

Liknande ämnen

  1. Vad sker vid uppstart av motor som stått
    Av Hedgehog i forum VW-Forum
    Svar: 8
    Senaste inlägg: 2018-07-29, 03:15
  2. Uppstart av ABF'en med webbrar....
    Av SixPs i forum Bilder och Videos
    Svar: 5
    Senaste inlägg: 2012-06-17, 23:54
  3. Svar: 17
    Senaste inlägg: 2012-06-12, 11:26
  4. Oljelampa blinkar vid uppstart Golf V6 Mk4
    Av Golf V6 4M i forum VW-Forum
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2012-02-06, 19:59
  5. El problem vid uppstart av mk2 1.8T 20V
    Av VWR18 i forum VW-Forum
    Svar: 0
    Senaste inlägg: 2007-12-26, 17:15

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
© 2018 Volkswagen Club Sweden | Kontakta oss | Om cookies | Skapad av Per Lundin