handdator

Visa fullständig version : Staging



_Fredrik_
2018-03-24, 08:54
Har den svenska versionen av vcds och hittar inte staging(nålsvep), är inne på 17 och sen 10...
Vad är den omdöpt till på svenska?

Peter-C
2018-03-24, 18:21
Kör själv med Rosstech US versionen.

Brukar spara i Word vad jag ändrat. Följande hittade jag som avser vår Golf 7 SC 2014:

17 instrument 07 coding

Byte 1 Bit 0 Instrument / visarerörelse aktiv Markerad

Mao "visarrörelse" kanske?

/Peter

EDIT Fick med lite förmycket text...

_Fredrik_
2018-03-25, 10:17
Tack Peter, testar detta.

Mex165
2018-03-25, 10:58
Inte alla kluster som kan aktivera detta via VCDS (el dyl.) utan man måste läsa ut EEPROM och göra några ändringar där.
Jag har aktiverat detta på några kluster till Passat (2009-2014) så det är inga större problem...

_Fredrik_
2018-03-28, 19:30
Provade, dock utan positivt resultat. Gjorde staging active men inget hände.

Peter-C
2018-03-28, 21:07
Då har du inte det nödvändiga hw stödet i "klustret".

/Peter

_Fredrik_
2018-03-29, 06:40
Vad jag förstått så är det bara H-kluster som har möjlighet till detta, och mitt är ett H. Dock kanske jag har missuppfattat.
Hur som helst så skippar jag detta, men tackar för hjälpen.