handdator

Visa fullständig version : koda in dragkrok



magoo
2015-12-22, 09:12
Kan man koda in dragkrok med VCDS?

Nu har jag ingen vw utan en audi a3 2013 men detta forumet borde väl täcka alla bilarna i VAG?!

VWGolIV
2015-12-26, 08:51
Ja det kan du =)

magoo
2016-01-01, 20:13
Hur vet man vilka moduler man skall in och ändra i?
Jag har bara läst ut informationen ännu så länge.

Läser man om detta på nätet så skall man in och ändra i flera moduler.

Pelk
2016-01-03, 14:29
Till min krok följde med instruktioner på vad som skulle ändras.


Skickat från min iPad med Tapatalk

magoo
2016-01-03, 18:56
I installationsmanualen från westfalia verkar det som man har undvikit text.
Bilder till allt men nästan ingen text alls.

Information om själva kodningen var det ingen skillnad med heller.

http://i79.photobucket.com/albums/j144/hasselhoffer/blandat/westfaliakodning_zpsuvhqemg3.jpg (http://s79.photobucket.com/user/hasselhoffer/media/blandat/westfaliakodning_zpsuvhqemg3.jpg.html)

Pelk
2016-01-03, 22:38
Inkodningen beror på vilken "boxtillverkare" du har. Därför det saknas i själva krokinstruktionen. Jag hade en "Jäger"

magoo
2016-01-06, 18:27
min boxtillverkare verkar vara Hella.
Hur som så skriver nån på nordic audi att man inte kan koda in draget med vcds.

klistrar in hans textrad...
Går inte att koda fullständigt med VCDS - ska göras via SVM hos Audi - åk till audi verkstad och låt gem göra det