handdator

Visa fullständig version : Koppla in elhissar Mk2?



SSC47
2013-07-09, 22:48
Har skaffat mig 2 dörrar med elhissar och undrar hur man kopplar in dom då mina förra dörrar va slut och ville ha elhissar på min jetta mk2 2dörrad.

tackar för svar i för väg! :)

R.Grönberg
2013-07-10, 07:28
gjorde samma på min...
gick efter denna bilden http://user.tninet.se/~dgq625u/brukstips/elhiss.gif och det funkar fint =)
jädra massa relä bara men man har nog inte mkt annat välja på)=

SSC47
2013-07-13, 22:33
gjorde samma på min...
gick efter denna bilden http://user.tninet.se/~dgq625u/brukstips/elhiss.gif och det funkar fint =)
jädra massa relä bara men man har nog inte mkt annat välja på)=

tackar ska följa den! :)