handdator

Visa fullständig version : CAN Gateways



sspc
2012-10-29, 09:48
Usch

Alla dessa versioner och jag som ännu inte fattat om sista version är bäst eller om det ibland är olika varianter.

7N0 907 530 C
Säljer polackerna här:
http://www.carsystems.pl/can-gateway-7n0907530c-succesor-1k0907530ad,id284.html

Dom säljer även
7N0 907 503 L
http://www.carsystems.pl/can-gateway-7n0907530l,id435.html

Denna lirare från tjekien (där dom tillverkas) säljer
7N0 907 503 R
http://www.ebay.com/itm/Skoda-VW-OEM-CAN-BUS-GATEWAY-7N0-907-530R-7N0907530R-7N0907530-/221118330388?

Är R bäst eller är detta varianter snarare än versioner ?
Isåfall vad skulle bli bäst på min MKV -07 R32:a ?

kan nämna att jag redan beställt version R men nu börjar bli osäker.

Cullberg
2012-10-29, 09:57
Det viktiga är ju om du behöver byta, eller om du har en som fungerar tillsammans med RNS510, några tidigare modeller av Gateway gjorde att batteriet drogd ur. Men vissa bilar har en Gateway som fungerar tillsammans med RNS510 utan problem.

http://www.my-gti.com/2296/can-bus-gateway-removing-installing-and-upgrading-volkswagen-golf

sspc
2012-10-29, 10:00
Sant men jag har tolkat det som om det finns någon typ av intelligens i dom där burkarna så att dom senare gateways verkar känna till senare finesser.

Tänkte mig att försöka dra till med parkerings-assistans lite senare.

Men det hela är lite oklart för mig kan man lugnt säga.
Sitter mest och gissar.

Merlinen
2012-10-29, 12:52
Ska inte behövas att byta om den inte drar ut batteriet.

Jag satte bara i min RNS-510 och var bered på startkablar bara :)
Men som tur så behövdes det inte.

Samt så kommer jag nog också montera back-kamera, men det blir ett lite senare projekt.

CoolGate
2014-01-14, 08:27
Ska inte behövas att byta om den inte drar ut batteriet.

Jag satte bara i min RNS-510 och var bered på startkablar bara :)
Men som tur så behövdes det inte.

Samt så kommer jag nog också montera back-kamera, men det blir ett lite senare projekt.

Tja! Jag har en Golf GTi årsmodell 06 och på min dras batteriet ur :/ jag köpte en CAN Gateway från kina och kopplade in. När jag gjort detta så svarar inte CAN Gatewayen eller något annat med VCDS kabeln jag har. Trodde de var fel på CAN Gatewayen o beställde en från ebay (annan modell) Denna svarar inte heller. Så börjar fundera på om det är fel på kabeln? Kabeln funkar dock med den gammla gatewayen.
Vad kan vara fel? VCDS kabelns programvara o version är nåt på 10

Valkyr
2014-01-14, 22:18
Tja! Jag har en Golf GTi årsmodell 06 och på min dras batteriet ur :/ jag köpte en CAN Gateway från kina och kopplade in. När jag gjort detta så svarar inte CAN Gatewayen eller något annat med VCDS kabeln jag har. Trodde de var fel på CAN Gatewayen o beställde en från ebay (annan modell) Denna svarar inte heller. Så börjar fundera på om det är fel på kabeln? Kabeln funkar dock med den gammla gatewayen.
Vad kan vara fel? VCDS kabelns programvara o version är nåt på 10

Kan vara så enkelt att det är rent skräp från Kina? Visst, vissa saker fungerar, men CAN Gateways kanske bör köpas med kvalitet?

CoolGate
2014-01-15, 05:12
Kan vara så enkelt att det är rent skräp från Kina? Visst, vissa saker fungerar, men CAN Gateways kanske bör köpas med kvalitet?

skrev ju att jag då köpte en från ebay.. från nån skrot i tyskland

Valkyr
2014-01-15, 05:19
skrev ju att jag då köpte en från ebay.. från nån skrot i tyskland

Nej, du skrev att du köpte en från ebay, (annan modell) vilket i sammanhanget blir en till kinakopia. Av annan modell.

CoolGate
2014-01-15, 10:07
Nej, du skrev att du köpte en från ebay, (annan modell) vilket i sammanhanget blir en till kinakopia. Av annan modell.

ok men menade iaf en riktig modell.. så kan det bero på vcds kabeln?